За нас

Информация за нашата организация

About

“ИТ Лидерс ЕООД”

Фирма “ИТ Лидерс” е създадена през 2017 година, във връзка с нуждата от внедряване на софтуерни и хардуерни продукти за малкия и среден бизнес. Ние предлагаме широко портфолио от услуги, нужни за Вашия бизнес, включващи всичко от консултиране, планиране, изграждане и поддръжка на компютърни мрежи, сървъри, периферни устройства, мрежови устройства, операционни системи и софтуер. Сертифицираните ни системни администратори имат дългогодишен практически опит в системната администрация, затова гарантираме 100% качество на извършените от нас услуги, предлагаме това, от което имате нужда и реагираме бързо. 

ИТ Инфраструктура

Облачни услуги

Поддръжка

Софтуер

Хардуер

TESTIMONIALS

Коментари от нашите клиенти

Използваме услугите на фирма ИТ Лидерс от една година и сме изключително доволни. За кратко време оборудваха офиса ни с компютри и принтери, инсталираха и настроиха всичко необходимо. Когато имаме въпроси, се свързваме с тях, като реакцията им е доста бърза. Като малка фирма имат изключително внимание и фокус към клиента и неговите нужди. Препоръчвам. 

Веселина Минчева - съдружник

Метаморфоза Груп

Свързах се с фирма ИТ Лидерс, поради нужда от поддръжка на няколко компютъра и принтера в офиса ни. Не се поколебаха да поемат вече изоставената поддръжка от предишната фирма, която се грижеше за софтуера и хардуера. Много коректна и бърза реакция, когато имаме нужда. Не се налага да чакаме и да звъним с дни за поддръжка. 

арх. Александър Иванов

Тектоник студио

Ние сме тук за да помогнем

Съгласявам се

Адрес

София,

бул. Стамболийски 114

Работно време

Пон. - Пет.: 8am - 18pm
С-Н: Почивни дни

Телефон

0890 114 443

Имейл

info@itleaders.eu